• talo_logo.png

We mogen weer tafeltennissen

Gepubliceerd: woensdag 19 januari 2022 14:52

We mogen weer tafeltennissen vanaf 15 januari !!!
Publiek (ook ouders) is daarbij nog niet toegestaan. Sportwedstrijden binnen de eigen club kunnen ook weer.
Het coronatoegangsbewijs blijft vanaf 18 jaar verplicht bij sport binnen.

“We moeten bewegen om gezond te blijven.” –aldus Minister Kuipers. En daar zijn wij het helemaal mee eens!

We zijn blij dat we weer mogen tafeltennissen en dat daarbij de geldende beperkingen en voorwaarden meevallen:

• Coronatoegangsbewijs vanaf 18 jaar
  • Alleen trainen en onderlinge wedstrijden toegestaan
  • Geen publiek
  • Geen openstelling van de kantine
  • Advies: draag een mondkapje, maar dat hoeft niet tijdens het sporten
  • De Pingpongbazenapp hoeft op dit moment niet gebruikt te worden.

Kijk ook nog even bij het Corona protocol van Talo voor alle maatregelen.

Op 25 januari valt een volgend kabinetsbesluit over eventuele verdere versoepelingen.

Heb je meegedaan met de Sporthopper en wil je blijven tafeltennissen? Dan ben je aanstaande donderdag om 18.30 uur van harte welkom!
Zie voor de overige trainings tijden hier

We zien je graag weer bij de training.

Nieuw Corona protocol Talo

Gepubliceerd: donderdag 11 november 2021 09:38

Naar aanleiding van de oplopende Covid-19 besmettingen en de gewijzigde maatregelen heeft TALO een nieuw Corona protocol opgesteld.
Zie onder menu Corona op klik hier.

TALO aanwezig op de groei-expositie

Gepubliceerd: dinsdag 25 mei 2021 10:01

TALO is aanwezig met een stand(je) op de Groei-Expositie in Loppsersum in het kader van "Loppersum onderweegns".

Loppersum Onderweegns is een project gericht op de toekomst van het dorp Loppersum.
Dit is een initiatief van Dorpsbelangen.  Wij hebben daar de wens uitgesproken te starten met ‘ Oldstars tafeltennis’: dat is tafeltennis voor 55 plussers, waarbij het naast tafeltennis ook gaat om bewegen én om het sociale aspect.
Alle initiatieven van alle verenigingen krijgen plek op het Hogeheem, in de groei expositie.

Tomas heeft voor TALO een filmpje  gemaakt waar in te zien is wat Oldstars tafeltennis is.

Word jij de nieuwe PingPongBaas van 2020 in de Gemeente Loppersum ?

Gepubliceerd: woensdag 18 december 2019 21:52

PingPongBaas; de meest uitdagende sportcommunity voor jouw dorp !

Laat zien dat jij de baas bent van je dorpsgenoten en omgeving.
Daag je buurtgenoten, sportverenigingsleden enz. uit tijdens het Open Lopster PingPongBaas 2020.

Deelname is voor iedereen die geen lid is van een tafeltennisvereniging.
Deelname is gratis !!
Wanneer? Vrijdag 17 januari 2020
Aanvang ? 20.00 uur (Zaal open vanaf 19.30 uur)
Waar? De Boshal, Bosweg 27 D, Loppersum

Als je nog beter aan de start wilt verschijnen, ga dan alvast oefenen bij ttv TALO.
Psst niet aan je buurtgenoten en vrienden vertellen !!

Geen dubbelspel in de senioren competitie Noord

Gepubliceerd: woensdag 09 september 2020 07:01

Er zal tijdens de najaarscompetitie 2020 niet gedubbeld worden bij de senioren.

Kennismaken met tafeltennis tijdens het Kersttoernooi 2019

Gepubliceerd: dinsdag 10 december 2019 13:20

Zaterdag 14 december wordt in de Boshal het jaarlijkse TALO Kersttoernooi gehouden.

Wil jij eens kennismaken met tafeltennis (pingpong) kom dan naar de Boshal.

Want tijdens het toernooi is er een “Playzone” aanwezig met tal van pingpong spelletjes.
En tegelijkertijd kun je ook zien hoe fanatiek er om de prijzen gestreden wordt.

De Playzone in de Boshal is open van 9.30 – 15.30 uur.

Ook gelijk een mooie gelegenheid om alvast te oefenen voor de titel “Wie wordt de beste pingponger van de Gemeente Loppersum” gehouden op 17 januari 2020 tijdens de Groninger Kampioenschappen 2020. Zie ook https://gktafeltennis.wordpress.com/