• talo_logo.png

TALO aanwezig op de groei-expositie

Gepubliceerd: dinsdag 25 mei 2021 10:01

TALO is aanwezig met een stand(je) op de Groei-Expositie in Loppsersum in het kader van "Loppersum onderweegns".

Loppersum Onderweegns is een project gericht op de toekomst van het dorp Loppersum.
Dit is een initiatief van Dorpsbelangen.  Wij hebben daar de wens uitgesproken te starten met ‘ Oldstars tafeltennis’: dat is tafeltennis voor 55 plussers, waarbij het naast tafeltennis ook gaat om bewegen én om het sociale aspect.
Alle initiatieven van alle verenigingen krijgen plek op het Hogeheem, in de groei expositie.

Tomas heeft voor TALO een filmpje  gemaakt waar in te zien is wat Oldstars tafeltennis is.

Geen dubbelspel in de senioren competitie Noord

Gepubliceerd: woensdag 09 september 2020 07:01

Er zal tijdens de najaarscompetitie 2020 niet gedubbeld worden bij de senioren.

Word jij de nieuwe PingPongBaas van 2020 in de Gemeente Loppersum ?

Gepubliceerd: woensdag 18 december 2019 21:52

PingPongBaas; de meest uitdagende sportcommunity voor jouw dorp !

Laat zien dat jij de baas bent van je dorpsgenoten en omgeving.
Daag je buurtgenoten, sportverenigingsleden enz. uit tijdens het Open Lopster PingPongBaas 2020.

Deelname is voor iedereen die geen lid is van een tafeltennisvereniging.
Deelname is gratis !!
Wanneer? Vrijdag 17 januari 2020
Aanvang ? 20.00 uur (Zaal open vanaf 19.30 uur)
Waar? De Boshal, Bosweg 27 D, Loppersum

Als je nog beter aan de start wilt verschijnen, ga dan alvast oefenen bij ttv TALO.
Psst niet aan je buurtgenoten en vrienden vertellen !!

Groninger Kampioenschap Tafeltennis 2020

Gepubliceerd: maandag 04 november 2019 21:08

Op 17, 18 en 19 januari 2020 organiseert TALO samen met Midstars weer het Groninger Kampioenschap Tafeltennis (GK Tafeltennis).
Een driedaags evenement met bijna 400 deelnemers.

Het GK wordt gehouden in de sporthal “De Boshal” te Loppersum en is drie dagen lang het tafeltennismekka van de provincie.

Toegang is uiteraard gratis dus kom langs bij het grootste tafeltennisevenement van het noorden.

Programma:

Adres:
Sporthal De Boshal, Bosweg 27D Loppersum

Het GK programma 2020 bestaat (onder voorbehoud) uit de volgende onderdelen:

Vrijdag 17 januari
Vrijdagochtend/middag
Tafeltennisclinic voor basisscholieren

Vrijdagavond
Het GK open Veteranen Kampioenschap 2020
Het Open Lopster Kampioenschap 2020 (voor inwoners uit de gemeente Loppersum)

Zaterdag 18 januari
Het GK jeugdkampioenschap 2020
Het Open GK-G Unified toernooi 2020
Het open GK-G Tafeltennis kampioenschap 2020

Zondag 19 januari
Het GK seniorenkampioenschap 2020
(Open Groninger Kampioenschap voor A/B en C licentie)

Kennismaken met tafeltennis tijdens het Kersttoernooi 2019

Gepubliceerd: dinsdag 10 december 2019 13:20

Zaterdag 14 december wordt in de Boshal het jaarlijkse TALO Kersttoernooi gehouden.

Wil jij eens kennismaken met tafeltennis (pingpong) kom dan naar de Boshal.

Want tijdens het toernooi is er een “Playzone” aanwezig met tal van pingpong spelletjes.
En tegelijkertijd kun je ook zien hoe fanatiek er om de prijzen gestreden wordt.

De Playzone in de Boshal is open van 9.30 – 15.30 uur.

Ook gelijk een mooie gelegenheid om alvast te oefenen voor de titel “Wie wordt de beste pingponger van de Gemeente Loppersum” gehouden op 17 januari 2020 tijdens de Groninger Kampioenschappen 2020. Zie ook https://gktafeltennis.wordpress.com/

Kersttoernooi 2019

Gepubliceerd: maandag 04 november 2019 21:00

Het TALO-Kersttoernooi wordt dit jaar gehouden op

Zaterdag 14 december 2019.

De uitnodiging zijn inmiddels verzonden aan alle verenigingen van de NTTB afdeling Noord, regio Groningen.

Ook dit jaar zullen we weer voor de traditionele erwtensoep zorgen.

Vanaf 25 november is het voor spelers buiten de regio Groningen mogelijk om zich aan te melden via Toernooi.nl of bij de toernooicommissie (Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.).