Enige tijd geleden is er een verzoek bij Talo binnengekomen van Midstars om samen de Groninger Kampioenschappen te gaan organiseren in de Boshal.
Eerst heeft een kleine groep met ervaren toernooi organisatoren van Talo samen met het bestuur hierover gesproken. Deze groep was positief over de mogelijkheden die er zijn om tevens het tafeltennis in de Gemeente Loppersum te promoten.
Als vervolg hierop heeft hebben de besturen van Talo en Midstars gezamenlijk overleg gehad en zijn overeen gekomen om eerst voor 1 jaar het GK te gaan organiseren. Indien deze samenwerking voor beide partijen een positieve uitwerking heeft zal worden overwogen om het GK voor een 2e jaar ook te organiseren.

Er is een werkgroep samengesteld met 4 leden van Talo en 4 ledden van Midstars. Zij gaan het GK vorm geven waarbij de nadruk ligt op promotie van Tafeltennis in de Gemeente Loppersum.
Meer later hierover.