• talo_logo.png

Kersttoernooi 2017

Gepubliceerd: vrijdag 22 december 2017 20:55

Het Talo Kersttoernooi werd op 16 december gehouden in de Boshal in Loppersum.
Bijna 100 deelnemers, jong en oud, hadden zich ingeschreven. De hele dag was het gezellig en werd er sportief gespeeld om de punten in de Boshal. Ook kon men weer genieten van de traditionele erwtensoep. Voor het eerst in de geschiedenis van het Kersttoernooi waren er wedstrijden live te volgen via Talo’s Facebook pagina, dit met dank aan Peter Bereboom.
Ook was er weer een verloting waar veel mensen met een prijsje naar huis gingen.

Zonder de steun van de kleine sponsoren en mede met dank aan Loket Leefbaarheid en Kansrijk Groningen kan het kersttoernooi in zijn huidige vorm niet bestaan, nogmaals dank daarvoor !!

De volledige uitslagen van het Kersttoernooi 2017 zijn:

Senioren D
1. Arnoud Hofman   Delta Impuls   Wisselbeker.
2. Nishanth Nandakumar   Idefix

3. Ruben Bolt   DTTC’78

Talo Kersttoernooi 2017

Gepubliceerd: donderdag 14 december 2017 20:57

Het is bijna 16 december, de dag van het Talo Kerstoernooi 2017.

Het toernooi is "live" te volgen via Toernooi.nl met voorlopige indeling. En op de dag zelf uitslagen en standen.

Voor het volgen van het toernooi via toernooi.nl klik HIER

Scholenactie 2017 is gestart (ontdek de geheimen van tafeltennis)

Gepubliceerd: maandag 02 oktober 2017 19:41

Voor kinderen van de groepen 3 t/m 8 is weer de scholenactie gestart met als thema "Ontdek de geheimen van tafeltennis"

Kinderen uit de genoemde groepen van de basisschool kunnen gratis kennis maken met tafeltennis en zo de geheimen ontdekken.

Op elke donderdag staan in De Boshal van 18.30 tot 19.15 uur tafeltennistafels klaar voor 45 minuten tafeltennis.
De trainingen staan onder leiding van Talo trainer Ivo Lint.

Op de volgende donderdagen kun je in de Boshal terecht, 5, 12, 19 oktober en 2 november.

Je kunt je opgeven via het formulier wat je op school hebt gekregen of via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. Geef je naam, leeftijd, telefoonnummer en in welke groep je zit door dan weten wij dat jij ook komt !! We zien je graag op 5 oktober in de Boshal.

Organisatie GK 2017

Gepubliceerd: woensdag 30 augustus 2017 13:00

Enige tijd geleden is er een verzoek bij Talo binnengekomen van Midstars om samen de Groninger Kampioenschappen te gaan organiseren in de Boshal.
Eerst heeft een kleine groep met ervaren toernooi organisatoren van Talo samen met het bestuur hierover gesproken. Deze groep was positief over de mogelijkheden die er zijn om tevens het tafeltennis in de Gemeente Loppersum te promoten.
Als vervolg hierop heeft hebben de besturen van Talo en Midstars gezamenlijk overleg gehad en zijn overeen gekomen om eerst voor 1 jaar het GK te gaan organiseren. Indien deze samenwerking voor beide partijen een positieve uitwerking heeft zal worden overwogen om het GK voor een 2e jaar ook te organiseren.

Er is een werkgroep samengesteld met 4 leden van Talo en 4 ledden van Midstars. Zij gaan het GK vorm geven waarbij de nadruk ligt op promotie van Tafeltennis in de Gemeente Loppersum.
Meer later hierover.

Tafeltennissen tijdens speelweek Bonkhörn

Gepubliceerd: woensdag 30 augustus 2017 13:04

Tijdens Bonkhörn stond op het veld (en bij de regenwoensdag in de zaal) een tafeltennistafel opgesteld met een aantal batjes en balletjes.
Er werd flink gebruik van gemaakt met "rondje rond de tafel" en overige spelsoorten.

Voor degene die het leuk vond om te tafeltennissen en het nog veter willen leren is iedereen welkom bij TALO om nader kennis te maken met de tafeltennis sport. Stuur een mail naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. voor meer informatie en trainingsmogelijkheden of kom gewoon een keer langs.